Nasze Basie Kup Basię O nas Sklepy Warszawa Logowanie Koszyk

Co sprawia, że kremy BASIA BASIA są takie dobre?
Produkujemy nasze masła orzechowe w małych ilościach pod konkretne zamówienia. Nasze masła są zawsze świeże i nie wyleżane w magazynach przez długie miesiące. Ponadto bardzo dbamy o jakość orzechów, pod tym względem jesteśmy okropnie surowi i despotyczni. Gdy towar nie spełnia naszych oczekiwań musi niestety wrócić do dostawcy, potem trafia na rynek w postaci innych, przeciętnych maseł orzechowych.

Czy planujecie nowe masła orzechowe?
Oczywiście, uwielbiamy próbować i zajadać się coraz to nowymi smakami. W planach mamy nowe, ciekawe połączenia. Bądźcie czujni!

Do czego mogę wykorzystać słoiczek po maśle orzechowym Basia Basia?
Oprócz wręcz obsesyjnej uważności na punkcie smaku, mamy hopla na punkcie estetyki. Słoik, etykieta czy też pokrywka nie są przypadkowo dobrane. Pieczołowicie dbamy o wszystkie szczegóły, aby produkt był smaczny, ale też całość była miła dla oka. A gdy na koniec zabraknie już w słoiczku masła Basia Basia, możesz zachować słoiczek na różne inne produkty czy drobiazgi. Zachęcamy do trzymania w nich przypraw, herbaty, czy też guzików :)

Czy Basia Basia zawiera cukier?
Do naszych kremów nie dodajemy cukru (wyjątkiem jest masło orzechowe z dodatkiem białej czekolady, które zawiera już cukier). Słodkość, czy bogaty wyrazisty smak, jest naturalną cechą dobrej jakości produktów i tylko takich surowców używamy.

Jak wybrać idealne masło orzechowe?
Najlepiej wybrać wszystkie smaki.

Jak zapłacić za masło i przesyłkę?
Jakkolwiek, byle szybko. W takich sprawach pośpiech jest jak najbardziej wskazany.

Co powiedzieć kurierowi, kiedy dostarczy paczkę?
„Jak dobrze, że jesteś...”

Jak otwierać paczkę?
Powoli, żeby nie uszkodzić słoiczków, ale równocześnie szybko, żeby nie musiały długo czekać. Podróż w ciemnej przesyłce jest dla nich zawsze traumatycznym przeżyciem. Im szybciej wydostaną się z paczki – tym lepiej.

Regulamin O nas FAQ B2B Sklepy Warszawa #BasiaBasia Wszelkie prawa zastrzeżone © ALPI smaki 2017